Luis Suarez a fost suspendat pana la finalul campionatului, dupa ce l-a muscat pe Ivanovic!

1181

foto-gestul-dement-al-lui-suarez-a-muscat-cu-pofta-dintr-un-adversar-faza-incredibila-in-premier-league_1Luis Suarez a fost suspendat pentru zece etape de catre Federatia Engleza de Fotbal (FA), ca urmare a incidentului de la meciul cu Chelsea Londra, cand l-a muscat de brat pe Branislav Ivanovici.

Suspendarea vizeaza cele patru meciuri din actuala editie a campionatului englez si primele sase din stagiunea 2013-14.

Verdictul in cazul lui Suarez a fost luat de trei membri ai unei comisii independente, care a respins solicitarea Federatiei Engleze de Fotbal (FA), de suspendare a lui Suarez pentru doar trei meciuri. „Comisia formata din trei persoane a sustinut ca suspendarea de trei meciuri recomandata de FA este insuficienta, astfel ca a suplimendat pedeapsa cu inca sapte meciuri. Suspendarea este cu efect imediat. Suarez a acceptat acuzatia de comportament violent, insa nu a fost de acord atunci cand a fost informat ca membrii comisiei considera ca trei meciuri de suspendare sunt insuficiente”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al FA.

Luis Suarez a fost amendat, luni, de catre conducerea FC Liverpool, dupa ce la partida cu Chelsea l-a muscat de mana pe fundasul formatiei londoneze, Branislav Ivanovici. Luis Suarez si-a cerut scuze dupa incident, pe contul sau de Twitter.