Lupii au simtit gustul dulce al victoriei! Petrolul – Gaz Metan 2-0! VIDEO

1122

Lupii au simtit gustul dulce al victoriei! Petrolul - Gaz Metan 2-0! VIDEOPetrolul a reusit sa invinga si sa profite si ei de pasul gresit al ros-albastrilor, invingand cu 1-0 pe Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Albin ’36 si Mustivar ’59.

1-0: Lovitura libera de pe stanga executata de Teixeira, care-l gaseste excelent pe Albin in centrul careului oaspetilor, iar acesta reia spectaculos din prima, in stanga lui Plesca.

2-0: Corner scurt executat intre Teixeira si Fernandez, acesta din urma centreaza din partea dreapta si Mustivar reia cu capul de la 10 metri in dreapta lui Plesca.

Vezi VIDEO REZUMAT!

Imediat dupa marcarea golului de 2-0, Mustivar a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat.

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Achim, Hoban, Manasse, Guilherme – Mustivar, De Lucas – Fernandez (Alcenat ’77), Albin (Tamuz ’87), Teixeira – Camara (Morar ’64). Antrenor: Razvan Lucescu.

Gaz Metan Medias: Plesca – Zaharia, Trtovac, Frasinescu, Buzean – Todea (Antici ’66), Tahar – Munteanu, Fl. Dan (Bawab ’60), C. Petre (Avram ’77) – Robertson. Antrenor: Cristian Dulca.

Cartonase galbene: Mustivar ’47, ’60, Morar ’86 / Zaharia ’35, Todea ’64

Cartonas rosu: Mustivar ’60

Arbitri: Robert Dumitru (central) – Vladimir Urzica, Marius Marchidanu (asistenti) – Dorian Miclosina, Marius Omut (aditionali) – Ciprian Dansa (rezerva)

Observatori: George Ionescu, Nicusor Vlad.

La meci au asistat aproximativ 8.500 de spectatori. La partida a fost prezent si fostul jucator al echipei Gaz Metan Medias, Eric de Oliveira.

Inainte de startul jocului, team-managerul clubului Petrolul, Cristi Vlad, a premiat fosta glorie petrolista Mircea Dridea, cu prilejul implinirii varstei de 77 de ani. Dridea a primit un tricou cu numarul 77 si un buchet de flori.

De asemenea, s-a tinut un minut de reculegere in memoria unui fost lider al galeriei petroliste, Eduard Ceapa, care a decedat zilele trecute.

Sursa: mediafax.ro