gigi-becalGigi Becali a declarat, luni, ca nu este interesat de numarul titlurilor de campioana obtinute de Steaua, ci doar de banii pe care ii va incasa din calificarea in grupele Ligii Campionilor.

„Sa sarbatoreasca ei (n.r. – jucatorii) cu suporterii. Eu sarbatoresc banutul la buzunar, calificarea din grupele Ligii Campionilor. Atunci sarbatoresc, când intra material la Gigi Becali, la buzunar. Ma intereseaza pe mine 24, 25? Pe mine ma intereseaza banutul la Gigi Becali in buzunar si la Steluta, la icoana. Pe suporteri ii bucur cu performante de palmares si pe patron cu banut la buzunar. Gigi Becali, bani, milioane, zeci de milioane”, a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca a solicitat FRF un loc in Liga a II-a, pentru meciurile pe care echipa secunda le-ar avea de disputat in cazul in care gruparea „ros-albastra” ar reusi calificarea in grupele Ligii Campionilor. „Am cerut de la FRF sa ne aprobe un loc in Liga a II-a, pentru ca asa ne obliga UEFA. Nu putem juca cu copiii pe care ii avem acum ca ne dau 29-0. Trebuie sa cumpar vreo sapte, opt-zece jucatori. Ca sa fac o echipa competitiva trebuie sa aiba competitie”, a adaugat Becali.

Finantatorul stelist le recomanda cluburilor care nu au primit licenta pentru sezonul urmator al Ligii I din cauza insolventei sa se adreseze Curtii de Apel Bucuresti si nu TAS. „Astia cu licentele, daca au probleme, ce sa caute la TAS? Du-te la Curtea de Apel Bucuresti, ce sa cauti la TAS? Daca nu ai inteligenta, esti prost, te duci la TAS, daca ai inteligenta, te duci la Curtea de Apel si poate ca gasesti acolo un judecator rapidist – desi mai greu sa gasesti – mai ai o sansa. La TAS nu ai nicio sansa. Ma judec in tara mea, act administrativ. L-am sunat pe Copos, dar habar nu avea, de unde sa stie? Daca Rapid retrogradeaza cred ca renunta definitiv. Nu imi pare rau de Rapid. Sa scap de ei, (n.r. – suporterii) il injurau pe Mirel Radoi toata ziua, cine tine cu Steaua nu stiu ce cu familia. Sa nu mai aud de ei, pentru ca ei au inventat toate magariile si injuraturile”, a precizat Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.