Mai rau ca pe campul de lupta! Sarghi si Sergiu Costin au speriat Galatiul!

788

Medicii din Galati ii dau vesti destul de bune lui Sarghi: fotbalistul Otelului va fi externat maine, insa nu va putea reveni pe teren pentru o perioada destul de importanta. Fractura de piramida nazala si taietura de pomete este diagnosticul medicilor.

Sarghi a fost vizitat in aceasta seara de rude, de o parte dintre coechipieri, precum si de primarul orasului si fostul presedinte al clubului, Marius Stan.

Liga I putea asista la o noua drama la meciul dintre Otelul si CFR. In ultimele secunde ale partidei, la o faza absolut inofensiva pentru poarta gazdelor, Sergiu Costin si Cristian Sarghi s-au ciocnit violent.

Cei doi fundasi ai lui Munteanu s-au dat cap in cap, iar cel mai „sifonat” a iesit Sarghi care a stat minute bune intins pe gazon. Fotbalistul Otelului a sangerat abundent si a avut nevoie chiar de manevre de resuscitare pentru a-si reveni.

„Sunt bine, sunt putin speriat pentru Cristi. Am inteles totusi ca nu vor fi probleme. Inca nu realizez ce s-a intamplat acolo. Cred ca eu am fost de vina, am sarit peste el. Eu chiar nu am nimic, am o rana la cap, nu foarte adanca”, a declarat Sergiu Costin la DolceSport.