Manchester United inca PLANGE dupa Pogba. Ferguson a DEZVALUIT VINOVATUL pentru mutarea petrecuta acum 3 ani

874

La 3 ani distanta, Manchester United inca mai regreta decizia de a-l pierde pe Paul Pogba, jucatorul celor de la Juventus.

Paul Pogba este unul dintre cei mai cautati jucatori de pe piata europeana, dar povestea lui putea fi alta. Francezul de 22 de ani a plecat gratis de la Manchester United la Juventus, in 2012, aceasta fiind considerata una dintre cele mai mari greseli facute de Sir Alex Ferguson.

Acesta a tinut sa precizeze care este principalul vinovat pentru mutarea petrecuta in urma cu 3 ani: Mino Raiola, cel despre care Sir Alex nu vorbeste in termeni tocmai laudativi in noua sa carte, Leading.

„Exista doi agenti din fotbal care pur si simplu nu imi plac si Mino Raiola, agentul lui Paul Pogba, este unul dintre ei. Nu am avut incredere in el din momentul in care l-am cunoscut.

Il aveam pe Paul sub un contract de 3 ani, cu o optiune de prelungire pe care de-abia am asteptat sa o semnam. Raiola a aparut pe scena si prima noastra intalnire a fost un fiasco. Noi doi eram ca apa si uleiul.

Atunci mi-am dat seama ca il vom pierde, pentru ca Raiola a fost capabil sa se apropie foarte mult de Paul si de familia acestuia si jucatorul a ajuns la Juventus”.

Internationalul francez nu a prins la Manchester United decat 3 meciuri in Premier League si alte 3 dispute in Cupa Ligii, el fiind folosit de „Diavolii Rosii”, in majoritatea timpului, in Liga Rezervelor.

Lucrurile s-au schimbat pentru Paul de la venirea in Serie A TIM: in cele trei sezoane petrecute la Juve, a marcat 21 de goluri si a furnizat 19 pase decisive in campionat, in 93 de partide.

Pogba a devenit astfel un jucator la mare cautare pentru cluburile puternice ale Europei: presa internationala a notat in aceasta vara ca piemontezii au avut oferte intre 80 si 120 de milioane de euro pentru mijlocas, dar campionii din ultimii 4 ani din Italia au ales sa il pastreze.

sursa: digisport.ro