Manea anunta SFARSITUL Gloriei: Suntem la PAMANT!

915

halagian_gsp_f822e4e235Nicolae Manea a declarat ca au plecat o intreaga echipa de titulari si ca in loc au venit jucatori din diviziile inferioare, salvarea de la retrogradare fiind compromisa in aceste conditii.

„Vesti prea bune nu am. Ce am la ora actuala la dispozitie din lotul de pana acum: Dolha deocamdata, Oghinciuc, Bota, Ionescu, Trestenicu, Feher, Enescu, Trasca, Daniel Stan, Tarca, Peica, Curtuius care vrea sa plece, Jarda. Au mai venit, dar sa vedem daca vor ramane, Oltean si Vasile Pop de la Maramures, Sighiartau de la Livezile, Raul Avram de la Bihor, Razvan Marc si Leonida Rus de la Prundu Bargaului, Marius Stefoi de la Vaslui, Cilean de la Dumitra. Nu s-au mai prezentat Reano, Cafasso, Markisio, Braganca, Bratu, Peteleu, Anton, Tudose, Predescu, Zahiri, Romario, Laio, Ayza. Unii au plecat, la altii le-am reziliat contractele. Kanon e singurul strain care se va intoarce. Vom discuta cu cei care au ramas sa accepte conditiile clubului, contractele pe care le au n-o sa mai fie valabile, s-a intrat si in insolventa. Nu poti sa mai dai contracte neconforme cu locul pe care il ocupam. Vor primi un salariu normal, daca ne salvam isi vor primi restul de bani. Ne trebuie jocuri, sper sa se rezolve un turneu in Antalya”, a spus Manea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nicolae Manea a precizat ca noii jucatori nu pot garanta salvarea de la retrogradare. „Nu cunosc jucatorii noi care au venit. Cei din conducere m-au anuntat ca vin jucatori de la esaloanele inferioare, sa-i vad. Nu stiu daca raman. Poate unul chiar e bun, dar eu decid. Au mai fost cu mine in Antalya jucatori din astia si am cheltuit banii degeaba. Au zis ca trebuie sa mergem pe localnici, dar ce vrem sa facem cu ei? Astia care au mai ramas ne dau speranta ca ne putem salva? Niciodata! Daca am facut 12 puncte cu titularii care au disparut, la ce sa ne mai asteptam? Nu vreau sa ma compromit, sa luam sapte-opt goluri pe meci. Poate vom reusi sa ne facem un lot cat de cat, sa tinem pasul, sa fie un plan de redresare pe trei ani. Cu lotul asta ne ducem in Liga a III-a. Eu nu vreau sa ma fac de ras, poate lor le convine cu jucatorii astia, dar anul asta scapam de Liga I, anul viitor scapam de Liga a II-a”, a comentat el.