Marica: Meciul cu Belgia nu are o miza mare!

1016

Ciprian Marica a declarat, marti, ca selectionata Belgiei este favorita in meciul amical cu echipa nationala a Romaniei deoarece are jucatori mai valorosi si ocupa un loc mult mai bun in clasamentul FIFA.

„Meciul cu Belgia nu are o miza mare, pentru ca nu sunt puncte puse in joc, dar este extrem de important, mai ales ca intalnim un adversar care a batut Olanda si Serbia. Asadar e un meci deosebit de greu, cu o echipa foarte, foarte buna, de nivelul Olandei. Jucatorii tineri au simtit pe pielea lor ce inseamna sa joci impotriva unui adversar de calibru. Ca individualitati sunt mai valorosi ca noi, la fel in clasamentul FIFA sunt deasupra noastra, asa ca ei pleaca favoriti in acest meci”, a spus atacantul primei reprezentative.

El a adaugat ca o victorie in acest amical ar da incredere jucatorilor inaintea dublei cu Ungaria si Olanda din primavara. „O victorie cu Belgia ar fi un lucru excelent pentru moralul nostru, ne-ar da incredere. De asemenea, am inteles ca am urcat in clasamentul FIFA si o victorie ne-ar ajuta sa mai urcam cateva locuri. Lucru important deoarece ne dorim sa ramanem in urna a doua la tragerile la sorti”, a mentionat jucatorul echipei Schalke 04.

Jocul echipei nationale din acest an este multumitor, dar mai trebuie lucrat la fazele fixe, este de parere Ciprian Marica. „Avem probleme la fazele fixe si trebuie sa le rezolvam. Cu Olanda am inceput meciul de la 2-0 din cauza unor faze fixe, asa ca le lucram la antrenamente”, a afirmat Marica.