Marica recunoaste adevarul: ESTE TRIST ca Romania se afla sub Estonia in clasament!

1079

Atacantul Ciprian Marica a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este „crunt si trist” faptul ca echipa nationala a Romaniei ocupa doar locul 57 in clasamentul FIFA, sub Estonia, adversara din partida programata, vineri, in preliminariile CM 2014, aflata pe pozitia 55.

„E crunt si trist ce spune statistica. Inseamna ca noi trebuie sa aratam pe teren ca suntem mai buni. Incepem o noua campanie si trebuie sa debutam cu dreptul. In aceste doua meciuri trebuie sa luam sase puncte”, a spus Marica.

Intrebat cine este de vina pentru clasarea slaba a primei reprezentative, atacantul a raspuns:  „Noi toti suntem de vina. Nationala nu e a unuia sau altuia, anumite decizii sunt luate de antrenor, dar pana la urma in teren intram noi, jucatorii. Suporterii care nu ne sustin sau care nu vin la meciuri iarasi au un efect negativ. Declaratiile negative ale conducatorilor iarasi se rasfrang asupra jocului. Asa ca eu cred ca toti suntem vinovati de situatia in care suntem. Cred ca si presa e vinovata cateodata pentru crearea divergentelor in lot sau pentru ridicarea in slavi a strainilor si denigrarea romanilor” .