Atacantul Ciprian Marica, autorul unui gol şi al unei pase de gol în partida cu Estonia, contând pentru prima etapă a preliminariilor CM-2014, a declarat, vineri, că aşteaptă din partea balticilor să încurce echipa Turciei în următorul meci, pentru a o scoate pe aceasta din cursa calificării.

„Sper ca Estonia să încurce Turcia şi să o scoată din calculele calificării”, a spus Marica, informează prosport.ro.

Ciprian Marica a afirmat că echipa României a jucat bine contra Estoniei şi a dat vina pe vânt pentru evoluţia din prima repriză. „Mă bucur pentru această victorie, mă bucur şi pentru mine că am reuşit să marchez. A fost un meci bun făcut de echipa României, dar care trebuie urmat de un altul la fel de bun marţi. Am spus înainte de meci că o să învingem şi aşa s-a întâmplat. Oricum, eu nu am fost unul dintre aceia care să considere acest meci drept unul crucial. Eu nu joc de unul singur, suntem o echipă. În prima repriză am avut şi vântul care bătea contra noastră şi asta a fost un factor care ne-a dezavantajat un pic”, a completat Marica.

Echipa naţională de fotbal a României a debutat, vineri, cu o victorie în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, după ce a învins, scor 2-0 (0-0) în deplasare, reprezentativa Estoniei, într-o partidă disputată pe A. Le Coq Arena din Tallinn. Golurile partidei au fost marcate de Torje ’55 şi Ciprian Marica ’75.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.