Marica: Sper ca Estonia să încurce Turcia şi să o scoată din cursa calificării

815

Atacantul Ciprian Marica, autorul unui gol şi al unei pase de gol în partida cu Estonia, contând pentru prima etapă a preliminariilor CM-2014, a declarat, vineri, că aşteaptă din partea balticilor să încurce echipa Turciei în următorul meci, pentru a o scoate pe aceasta din cursa calificării.

„Sper ca Estonia să încurce Turcia şi să o scoată din calculele calificării”, a spus Marica, informează prosport.ro.

Ciprian Marica a afirmat că echipa României a jucat bine contra Estoniei şi a dat vina pe vânt pentru evoluţia din prima repriză. „Mă bucur pentru această victorie, mă bucur şi pentru mine că am reuşit să marchez. A fost un meci bun făcut de echipa României, dar care trebuie urmat de un altul la fel de bun marţi. Am spus înainte de meci că o să învingem şi aşa s-a întâmplat. Oricum, eu nu am fost unul dintre aceia care să considere acest meci drept unul crucial. Eu nu joc de unul singur, suntem o echipă. În prima repriză am avut şi vântul care bătea contra noastră şi asta a fost un factor care ne-a dezavantajat un pic”, a completat Marica.

Echipa naţională de fotbal a României a debutat, vineri, cu o victorie în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, după ce a învins, scor 2-0 (0-0) în deplasare, reprezentativa Estoniei, într-o partidă disputată pe A. Le Coq Arena din Tallinn. Golurile partidei au fost marcate de Torje ’55 şi Ciprian Marica ’75.