Marica vrea sa plece de la Schalke: Nu ma simt bine aici

1005

Ciprian Marica a inscris un gol in victoria obtinuta de Schalke contra celor de la Sandhausen, scor 3-0, in Cupa Germaniei, insa atacantul roman este nemultumit de faptul ca nu este folosit si in Bundesliga.

„Am venit mereu in forma buna de la echipa nationala, dar aici la Schalke joc prea putin si nu pot sa dovedesc ce pot. Nu ma simt bine, insa evit sa stric atmosfera din vestiar”, a spus Marica, in presa din Germania.

Internationalul roman trece printr-o forma de moment foarte buna, el fiind cel mai bun jucator al lui Schalke in partida cu Sandhausen, din Cupa Germniei (3-0). Fostul dinamovist a marcat un gol splendid, din „foarfeca”, oferind si pasa decisiva la unul dintre goluri.

In campionat insa, Marica este folosit foarte rar, el bifand un singur meci ca titular in acest sezon, la un 2-2 cu Hannover, in care nu si-a adus contributia la niciunul dintre goluri. In rest, el nu a bifat niciun minut in Bundesliga!

Aflat la Gelsenkirchen din 2011, Marica a marcat doar doua goluri in campionat pentru Schalke, unde a bifat 21 de meciuri in sezonul precedent, doar trei ca titular. In actuala stagiune, el are deja 3 goluri in Cupa Germaniei.

Pentru un loc in ofensiva lui Huub Stevens, Marica se lupta cu nume precum Klaas Jan Huntelaar, Jefferson Farfan, Chinedu Obasi si Teemu Pukki.