Marin Condescu se retrage de la conducerea Clubului Gorjean!

542

Manchester United manager Sir Alex FergusonMarin Condescu a declarat ca se retrage din functia de presedinte al Consiliului de Administratiei al echipei Pandurii Targu Jiu.

Presedintele Federatiei Nationale Mine Energie, Marin Condescu, a spus ca in urmatoarele zile va face toate demersurile oficiale pentru ca retragerea sa se materializeze in actele juridice ale clubului sportiv, astfel incat pana la 1 februarie Eugen Parvulescu sa fie inregistrat oficial la Judecatoria Targu Jiu ca reprezentant al sindicatelor miniere in Consiliul de Administratie.

„Asa cum am promis, ma retrag din Consiliul de Administratie, fortat de sindicatele care m-au trimis acolo. Consider ca in zece ani de cand sindicatele s-au implicat in activitatea echipei Pandurii acestea si-au facut pe deplin datoria. Am luat o echipa din liga a treia si am dus-o pana in grupele Europa League, timp in care am dat inclusiv jucatori in echipa nationala a Romaniei”, a spus Condescu.

El a mai afirmat ca sindicatele pe care le reprezinta raman in continuare alaturi de Pandurii Targu Jiu, acestea sustinandu-l pe actualul presedinte executiv al clubului, Eugen Parvulescu, sa fie reprezentantul lor in Consiliul de Administratie al echipei.

„Am toata increderea in Eugen Parvulescu. Este un bun profesionist si stie foarte bine echipa si ce trebuie facut aici pentru ca rezultatele sa fie si mai bune de acum incolo. El este propunerea noastra, a sindicatele, dar sper sa fie presedinte si din partea celorlalti membri din Consiliul de Administratie si din Adunarea Generala a Actionarilor”, a mai spus Condescu.

Acesta a mentionat ca demisia sa din fruntea echipei de fotbal gaseste clubul cu 3,5 milioane de euro, bani suficienti pentru cheltuielile necesare pana spre sfarsitul campionatului.

„Sunt bani din transferuri, din drepturi de televiziune si de la UEFA, pentru jocurile din Europa League. In iunie ar trebui incasata a doua rata din drepturile de televiziune, peste un milion de euro, si in conditiile acestea cred ca nu vor fi probleme la club si ca echipa se va descurca si fara bani de la Complexul Energetic Oltenia, care si asa nu a platit intotdeauna cat a promis”, a adaugat Marin Condescu.

Sursa: mediafax.ro