Marius Niculae pleaca de la Dinamo dupa Supercupa cu CFR Cluj

1042

Dinamo va ramane, aproape sigur, fara oamenii cei mai importanti de anul trecut. Dupa ce Djakaridja Kone a refuzat oferta de prelungire a contractului, avand oferte tentante de la Marseille si din Bundesliga, simbolul ‘cainilor’, Marius Niculae, are sanse mari sa se transfere. Cu 19 goluri in sezonul trecut, ‘Sageata’ a fost golgheterul echipei, iar evolutiile sale au atras atentia tuturor.

In pole-position pentru transferul varfului, care va evolua in Supercupa se afla formatia lui Ion Marin, Al Kuwait, anunta Sport.ro. Atacantul va primi un salariu important la echipa fostului tehnician al dinamovistilor, aproximativ 500.000 de euro, de peste trei ori decat veniturile anuale din Stefan cel Mare.

„Vom tine cont din consideratie si respect pentru ce a insemnat si inseamna Marius Niculae pentru Dinamo si ceea ce inseamna Dinamo pentru Marius Niculae. E o relatie de foarte multi ani, daca va amintiti Marius a debutat in urma cu 15 ani in prima echipa a lui Dinamo. E un jucator exemplar si pe plan sportiv si uman si in momentul in care va avea o oferta pe care sa o accepte bineinteles ca clubul va fi foarte flexibil in tratarea acestei oferte”, spunea Nicolae Badea, ieri.