Marius Stan a fost demis de la conducerea clubului Otelul Galati

991

Consiliul de Administraţie al clubului Otelul Galati s-a reunit astăzi într-o şedinţă extraordinară pentru a vota excluderea din club a lui Marius Stan. Surse autorizate susţin că hotărîrea a fost validată în urma obţinerii a mai mult de jumătate din voturi. Primul nume propus pentru înlocuirea lui Stan este Viorel Anghelinei, în prezent acesta ocupînd funcţia de director de licenţiere în cadrul clubului.

Conducătorul gălăţean nu a fost prezent la şedinţa de astăzi a CA pe motiv că este în concediu şi cît timp un oficial este în concediu acesta nu poate fi demis din funcţie. Nici Ionel Borş nu a fost prezent astăzi la şedinţă, însă acesta i-a mandatat pe restul acţionarilor să discute aceste probleme.

„Îmi pare rău că Stan nu ne-a onorat cu prezenţa, ordinea de zi a fost publică, în mare am vorbit despre situaţia economică a clubului. Mai sînt multe lucruri de pus la punct. Aşteptăm ca în zilele viitoare CA să stabilească coordonatele şi sperăm ca activitatea clubului să nu fie afectată în acest an. Noi nu vrem să vindem acţiunile clubului! Nu există posibilitatea să aibe loc o privatizare a clubului. Au fost multe speculaţii nefondate”, a precizat Radu Nicu, membru în Consiliul de Administraţie.

E posibil ca mîine acţionarii să organizeze o conferinţă de presă în care să clarifice toate cele discutate astăzi.

Membrii Consiliului de Administraţie al clubului au votat înlocuirea actualului director general, Marius Stan, cu fostul preşedinte al clubului, Viorel Anghelinei.

Acesta a mai fost preşedinte la Oţelul în perioada 2004-2005, el fiind înlocuit chiar de Marius Stan.

În cazul în care Anghelinei nu va accepta funcţia, următorul pe lista CA ar fi Anton Coman, preşedintele clubului de handbal Oţelul Galaţi.

Cum funcţionează CA?
Consiliul de Administraţie din cadrul clubului Oţelul este alcătuit din 6 membri, 5 dintre aceştia deţinînd 19% din acţiunile clubului, iar 4 procente fiind ale asociaţiei de fotbal Oţelul Galaţi, reprezentată de Marius Stan.

Şedinţa Consiliului de administraţie este în plină desfăşurare, vom reveni cu detalii!