Marturiile blaturilor de la Vointa Sibiu confirmate de inca un jucator

711

A treia marturie in cazul Blaturi la Vointa! Marius Postolache a iesit de pe teren dupa doar 5 minute si confirma ca meciul cu Cracovia a fost o comedie, conform prosport.ro.

Postolache a jucat doar cateva minute, iesind din teren fara niciun motiv. Hermann* spune ca aceasta a fost forma lui de protest: „Era plin de nervi!”
In prima zi a cazului Blaturi la Vointa, George Hermann* spunea: „I-am auzit pe Grigore si pe Beza cum le ziceau unor baieti sa o lase mai moale, ca trebuia sa pierdem cu 3-0 meciul cu Cracovia”. Ieri, Hermann* a dezvaluit numele primului fotbalist avertizat de capitan si de vicecapitan. „E vorba despre Marius Postolache”, spune Hermann*.
Jucatorul care, sub protectia anonimatului, a marturisit lucrurile incredibile petrecute in cantonamentul sibienilor continua: „Beza si Grigore i-au spus sa o lase mai moale, dar Postolache a intrat, totusi, pe teren in repriza a doua”. Scorul la pauza era 0-0 si urma partea a doua a jocului in care jucatorii Vointei trebuiau, conform planului, sa primeasca 3 goluri. Pe teren, o data cu Postolache, au intrat si veteranii Beza si Grigore, fotbalisti care au evoluat impreuna si in liga a doua rusa. Dupa cateva minute de joc, cei de pe banca au avut un soc. „Nu stiu daca trecusera 5-6 minute si Postolache a iesit de pe teren”, povesteste Hermann*. „Era nervos, bolborosea ceva spre Pelici, se vedea ca nu ii convine situatia”, adauga jucatorul.
„Sunati-l pe Postolache!”
Hermann* sustine ca aceasta a fost forma de protest a lui Marius Postolache fata de blatul la care trebuia sa participe. „Eu asa am inteles gestul sau”, spune acesta. Contactat de ProSport, Eugen Beza, vicecapitanul, neaga ca i-ar fi cerut lui Postolache sa participe la trucarea meciului. „Cum sa iasa Postolache de pe teren, cum sa iasa? Si i-am zis eu sa se dea la o parte? Nici vorba de asa ceva. Daca ziceti ca a iesit dupa 7 minute sau cate or fi fost, atunci de ce a mai intrat? Nu imi mai spuneti de Hermann* asta, ca deja duceti povestea asta prea departe. Sunati-l pe Postolache sa spuna el daca a fost asa cum ziceti voi”, a fost reactia mijlocasului aflat inca sub contract cu formatia din Sibiu.
Postolache confirma!
Marius Postolache a fost, la randul sau, contactat de ProSport. Mijlocasul in varsta de 28 de ani se afla momentan in litigiu cu Vointa Sibiu si, din aceasta cauza, a fost reticent la un dialog cu reporterii. Singura sa afirmatie a facut insa lumina in ceea ce priveste cazul iesirii sale de pe teren in partida cu Cracovia Krakow: „E adevarat ca am iesit dupa cateva minute. Nu m-a inlocuit antrenorul si nu m-am accidentat. Am simtit insa ca nu trebuie sa particip la o piesa de teatru. Mai multe nu pot sa spun, sunt in litigiu cu Vointa Sibiu”. Declaratia lui Postolache arunca in aer apararea lui Beza si devine a treia marturie, dupa cele ale lui Hermann* si Doru Buican, care dezvaluie culisele meciurilor Vointei din Antalya.
Cine e Marius Postolache
Are 28 de ani
Joaca in prezent la Vointa Sibiu pe postul de mijlocas dreapta
A mai evoluat la Unirea Sannicolau (2004-2005), Rapid II (2005-2006), Sportul Studentesc (2006-2010), FC Timisoara II (2010-2011), Delta Tulcea (2011-2012)
„Nu a iesit nimeni!”
Antrenorul Vointei din iarna neaga ca Postolache a iesit de pe teren dupa cateva minute
Domnule Pelici, Postolache sustine ca a iesit de pe teren in meciul cu Cracovia dupa 5 minute fara sa va ceara voie si ca nu a vrut sa participe la o piesa de teatru…
Nu-mi aduc aminte sa fi facut asa ceva. Nu am fisele la mine, dar nu tin minte ca vreun jucator sa iasa de pe teren.
Dar asa sustine jucatorul…
Nu stiu ce sa va zic. Eu am rulat tot lotul la meciul ala si e posibil sa-l fi schimbat prin minutul 60, ca aveam 3 oameni pe post si probabil am vrut sa mai vad un jucator.
A fost o piesa de teatru meciul cu Cracovia?
Nu stiu de ce sustine el asta. Intrebati-l! Eu nu am facut niciodata asa ceva si nu am cerut niciunui jucator sa faca lucruri din astea.
Nu stiu despre asa ceva. Nu am auzit ca domnul Hambasan sa propuna ca echipa sa fie finantata din blaturi la pariuri
Alex Pelici, fost antrenor Vointa Sibiu
sursa: prosport.ro