Meci INTERZIS CARDIACILOR intre Pandurii si Dinamo. 5 GOLURI, RASTURNARI de scor si victorie in ULTIMUL MINUT

1252

Meci interzis cardiacilor intre Pandurii si Dinamo, in optimile Cupei Romaniei.

Dinamo s-a calificat dramatic in sferturile Cupei Romaniei, dupa cu un gol in minutul 90, in partida cu Pandurii Targu Jiu, incheiata cu scorul de 2-3.

Min. 90+5 – FINAL. Pandurii – DINAMO 2-3. Ros-albii au marcat golul calificarii in minutul 90 si raman in cursa pentru castigarea Cupei Romaniei

Min. 90+3 – ULTIMA SCHIMBARE PANDURII. A iesit Erico, a intrat WELLINGTON

Min. 90+3 – ULTIMA SCHIMBARE DINAMO. A iesit Rotariu, a intrat MARC.

MIN. 90 – GOOOOOL DINAMO: 2-3, VOJNOVIC. Palic a executat bine o lovitura libera, Rotariu a deviat cu capul, Gnohere a incercat sa finalizeze din cadere, Stanca a respins in fata iar Vojnovic, pe faza, a trimis in plasa.

Min. 84 – CG GRECU pentru un fault asupra lui Rotariu

Min. 81 – A DOUA SCHIMBARE DINAMO. A iesit Șerban, a intrat MATEI

Min. 72 – A DOUA SCHIMBARE PANDURII. A iesit Pitian, a intrat MRZLJAK

Min. 67 – PRIMA SCHIMBARE PANDURII. A iesit Khalouta, a intrat DAN NISTOR.

Min. 61 – OCAZIE DINAMO! Gnohere a primit o pasa foarte buna de la Palic, care l-a adus fata in fata cu Stanca, dar a sutat din prima, destul de slab, si portarul gorjenilor nu a putut fi invins.

Min. 60 – Gnohere a primit o pasa foarte buna de la Fai, dupa care a sutat, putin peste transversala.

Min. 54 – OCAZIE DINAMO! Fai a trecut lejer printre doi jucatori de la Pandurii, dupa care i-a pasat in careu lui Rotariu si acesta din urma a sutat, din prima, cu stangul, pe vinclul scurt, dar Stanca a scos in corner.

MIN. 52 – GOOOOOL DINAMO: 2-2, ROTARIU. Mijlocasul a finalizat elegant cu latul, pe langa Stanca, dupa o centrare venita de pe dreapta, de la Palic, deviata cu capul de Erico.

Min. 49 – Rotariu a sutat de la marginea careului de 16 metri, dar mingea deviata din Vasco a trecut peste transversala portii lui Stanca. Lovitura de colt nu a adus nimic nou.

Min. 47 – Actiune de atac a celor de la Dinamo, Gnohere i-a pasat subtil cu calcaiul in spate lui Rotariu, dupa care acesta din urma a sutat pe poarta, dar Stanca a respins in lateral.

Min. 46 – PRIMA SCHIMBARE DINAMO. A iesit Gavrila, a intrat VOJNOVIC

Min. 46 – A inceput repriza a doua.

Min. 45+1 – PAUZA

Min. 39 – CG FAI pentru un fault din spate asupra lui Vasco

MIN. 35 – GOL ANULAT DINAMO! Șerban a prins un sut fabulos, din afara careului, care a lovit incheietura barelor din stanga lui Stanca, a revenit in teren de unde Gnohere a trimis in plasa. De la margine s-a semnalizat insa ofsaid si Hategan nu a validat reusita ros-albilor.
Din reluarile tv se observa cum Gnohere se afla pe linie cu unul dintre fundasii gorjenilor in momentul sutului expediat de catre Șerban!

Min. 34 – OCAZIE DINAMO! Șerban i-a pasat foarte bine lui Gavrila iar acesta a tras, dar Stanca a deviat cu noroc in corner.

MIN. 31 – GOOOOOL PANDURII: 2-1, NEDELCEARU – AUTOGOL! Nicoara a executat o lovitura libera, lateral dreapta, direct pe poarta, Popescu a respins in fata, mingea s-a dus fix in Nedelcearu, dupa care a ricosat in plasa portii ros-albilor.

Min. 27 – Corner executat de Nicoara de pe dreapta, mingea a ajuns la Hora, un pic lateral dreapta in careul mare, acesta a sutat pe poarta, Popescu a incercat sa prinda, dar a scapat mingea in fata, dupa care Filippeto l-a faultat in incercarea de a inscrie. Hategan a dictat fault in atac.

Min. 21 – OCAZIE PANDURII! Hora a fost la un pas de a bifa ”dubla”, dar mingea deviata de el din interiorul careului mic a fost respinsa de Popescu.

MIN. 13 – GOOOOOL PANDURII: 1-1, HORA. Faza a plecat de la Ciucur, acesta a centrat in careu, Mevlja a respins gresit, Khalouta, pe faza, a recuperat, i-a pasat in stanga lui Hora iar golgheterul Ligii 1 a deviat in dreapta lui Popescu.

Min. 8 – GOOOOOL DINAMO: 0-1, NEDELCEARU. Mijlocasul ros-albilor a reluat cu latul, din careul mic, printre doi gorjeni, dupa un corner executat de pe stanga de catre Palic.

Min. 4 – Gavrila a fost bine gasit cu o pasa in careul gorjenilor, dar dinamovistul a fost blocat foarte bine de Erico.

Min. 3 – Hora a primit o pasa la marginea careului de 16 metri, dupa care a cautat coltul lung, dar a trimis prin fata portii lui Popescu.

Min. 1 – A inceput partida. Lovitura de start le-a apartinut celor de la Pandurii.

ECHIPELE DE START

Pandurii: R. Stanca – Vasco, Filipetto, Erico Da Silva, C. Grecu – Sapunaru, Pitian – Nicoara, Khalouta, Ciucur – I. Hora

Rezerve: Mingote – Trifu, D. Nistor, Wellington, Mrzljak, Pleasca, V. Munteanu
Antrenor: Edward Iordanescu

Dinamo: I. Popescu – Feussi, Mevlja, Puljic, Fai – Palic, Nedelcearu, I. Șerban – B. Gavrila, Gnohere, D. Rotariu

Rezerve: Cerniauskas – A. Marc, C. Matei, Vojnovic, Van Haaren, Ghomsi, P. Petre
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Ovidiu Hategan
Asistenti: Sebastian Gheorghe si Vasile Marinescu

sursa: sport.ro