Romania se afla in fata unui moment fantastic.

Fetele lui Ryde joaca de la 15:45 cu Polonia pentru medalia de bronz la Campionatul Mondial. Narcisa Lecusanu, fosta vicecampioana mondiala cu Romania in 2005 are incredere in nationala.

Romania s-a calificat matematic la turneul preolimpic, turnu pe care avem sanse mari sa-l gazduim. Mai mult, daca Romania incheie pe podium, iar Olanda castiga titlul mondial, vom intalni doar o echipa din Europa la turneul de calificare.

„Eu sunt foarte optimista si cred ca Romania este peste Polonia. Nu-mi permit niciun minut sa cred ca fetele vor pleca fara medalie de acolo.

Cristina Neagu merita titlul de cea mai buna sportiva romanca a anului. E pe val, este anul ei, a luat si Liga Campionilor.

De cele mai multe ori, echipa nationala n-a stiut sa se ridice dupa unele infrangeri. Aceste fete minunate au stiut insa, ele s-au batut si au crezut in sansa lor. E foarte bine ca au gasit ceva care sa le motiveze si sa se autodepaseasca.

Romania mai are cu ce sa iasa in lume, avem o generatie extaordinara care vine din urma. Am dat campioana mondiala de junioare in 2014, fetele vor veni din urma”, a spus spus vicepresedintele FRH.

sursa: sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.