Meciul ANULUI pentru Romania. Fetele de la handbal se bat pentru medalia de BRONZ la C.M din Danemarca

2134

Romania se afla in fata unui moment fantastic.

Fetele lui Ryde joaca de la 15:45 cu Polonia pentru medalia de bronz la Campionatul Mondial. Narcisa Lecusanu, fosta vicecampioana mondiala cu Romania in 2005 are incredere in nationala.

Romania s-a calificat matematic la turneul preolimpic, turnu pe care avem sanse mari sa-l gazduim. Mai mult, daca Romania incheie pe podium, iar Olanda castiga titlul mondial, vom intalni doar o echipa din Europa la turneul de calificare.

„Eu sunt foarte optimista si cred ca Romania este peste Polonia. Nu-mi permit niciun minut sa cred ca fetele vor pleca fara medalie de acolo.

Cristina Neagu merita titlul de cea mai buna sportiva romanca a anului. E pe val, este anul ei, a luat si Liga Campionilor.

De cele mai multe ori, echipa nationala n-a stiut sa se ridice dupa unele infrangeri. Aceste fete minunate au stiut insa, ele s-au batut si au crezut in sansa lor. E foarte bine ca au gasit ceva care sa le motiveze si sa se autodepaseasca.

Romania mai are cu ce sa iasa in lume, avem o generatie extaordinara care vine din urma. Am dat campioana mondiala de junioare in 2014, fetele vor veni din urma”, a spus spus vicepresedintele FRH.

sursa: sport.ro