Meciul zilei: Petrolul Ploiesti-CFR Cluj, in FINALA CUPEI ROMANIEI!

1160

03_national_arena_52992600Cel mai asteptat meci al zilei, partida dintre Petrolul si CFR Cluj, este programata de la ora 20:45, si va fi transmisa in direct de ProTv.

Cristi Balaj va fi „centralul” confruntarii si va fi ajutat de Aurel Onita si Valentin Avram. Alexandru Tudor si Istvan Kovacs sint cei doi arbitri aditionali.

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor.

Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepând cu ora deschiderii portilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitându-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Suporterii FC Petrolul vor fi directionati spre intrarea in complex situata pe Bulevardul Pierre de Coubertin, iar cei ai CFR Cluj vor intra prin Bulevardul Basarabia.

De asemenea, publicul neutru (Peluza Sud si o parte din Tribuna Est – sectoarele 109, 110, 111, 319, 320, 321, 323, 324 si 325) va intra prin Bulevardul Basarabia.