Meciuri SOC in sferturile Cupei Romaniei. Cu cine au PICAT Steaua si DINAMO

1781

Astazi au avut loc tragerile la sorti ale sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, potrivit Mediafax.

Echipa Dinamo Bucuresti va intalni, pe teren propriu, formatia Astra Giurgiu, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, s-a stabilit, joi, la tragerea la sorti de la Casa Fotbalului.

Programul complet al meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei este urmatorul:

FC Viitorul – Steaua Bucuresti

ACS Poli Timisoara – ASA Targu Mures

Dinamo Bucuresti – Astra Giurgiu

CSMS Iasi – CFR Cluj.

Partidele din sferturile de finala se disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipei mai slab clasata in campionatul precedent. In cazul in care meciurile din Cupa Romaniei urmeaza sa fie televizate in direct si sunt programate in nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii (conform art.30.6.1 din ROAF).

In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri si, dupa caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsa (conform art.30.9 din ROAF).

In cazul jocurilor desfasurate intr-o singura mansa, pe terenul uneia dintre echipe, cheltuielile se efectueaza de clubul organizator, iar dupa scaderea cheltuielilor de organizare, suma ramasa se va repartiza fiecarei echipe in proportie de 50 la suta din beneficiul net. Daca din incasari nu rezulta beneficiu, fiecare club va suporta in mod egal acoperirea cheltuielilor. Beneficiul fiecarei echipe va fi achitat in termen de cel mult 15 zile de la data disputarii jocului.

Partidele din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei se vor disputa in zilele de 15, 16 si 17 decembrie, programul urmand a fi comunicat ulterior de FRF.