Mediasul a adus un brazilian ce seamana cu Elton. Pustai e impresionat

1000

BrazilianulAnderson Rodrigues i-a impresionat pe oficialii lui Gaz Metan, care au decis sa-i ofere un contract pe un sezon.
Anderson Miranda Rodrigues (23 ani) este ultima noutate la Gaz Metan Medias. Format în curtea lui Flamengo, mijlocasul brazilian a venit în probe la formatia medieseana si într-un timp foarte scurt a reusit sa-i impresioneze pe Cristi Pustai. „Anderson seamana foarte mult cu Elton, fostul jucator al Stelei. Este un jucator foarte vioi, cu un tupeu extraordinar în joc si cu un dribling debordant”, a sunat caracterizarea presedintelui Ioan Horoba.
La doar 1.60 metri, Anderson este convins ca nu va avea probleme sa se impuna în campionatul romanesc. „Am viteza si dribling pentru ca sînt un brazilian veritabil, dar îmi place si sa dau pase decisive. Chiar daca sînt mic de înaltime, nu ma tem deloc de jucatorii înati. Întotdeauna mi-am dorit sa joc în Europa, iar visul meu poate deveni acum realitate. Am urmarit campionatul romanesc pe internet pentru ca la Medias juca prietenul meu Eric si sînt convins ca nu voi avea probleme”, a dezvaluit Anderson Rodrigues.
Brazilianul a marcat deja pentru Medias în cantonamentul din Ungaria împotriva celor de la Debrecen, iar în zilele urmatoare se va aseza la masa tratativelor cu sefii de la Gaz Metan.

A auzit de Elton
Micutul brazilian a dezvaluit ca a auzit de fostul jucator al Stelei care a jucat în Romania. ”Am auzit ca a fost Elton în Romania, de fapt aici toata lumea asa ma striga. L-am vazut la televizor în Brazilia, iar acuma îmi dau seama ca exista asemanare între noi”, a afirmat brazilianul, fan înrait al starului Barcelonei, Lionel Messi.

Sursa: GSP

„Toata familia asteapta vesti de la mine si sînt convins ca se vor bucura foarte mult daca voi semna contractul cu Medias”
Anderson Rodrigues, mijlocas