Mediasul vrea sa dea lovitura la Cluj: Vrem sa pastram traditia cu CFR-ul

969

Cu un obiectiv indraznet de clasare in primele sapte locuri, Gaz Metan si-a pus in cap sa ia toate punctele de la CFR la fel ca si in sezonul trecut. Mediesenii vor sa ii faca viata grea lui Andone, chiar daca le lipsesc trei jucatori importanti. Bud si Bus nu pot juca impotriva echipei clujene, iar Roman este accidentat.

Pustai este insa optimist inaintea primei partide oficiale a sezonului 2012 – 2013. Matematicianul spune ca vrea ca Gazul sa pastreze traditia si sa ia puncte in Gruia. „Incepe un campionat in care ne-am propus obiectiv indraznet. Sper sa si reusim sa il atingem. Jucam la echipa campioana. Noi ca de obicei de fiecare data ne-am respectat adversarul cu care jucam insa pe teren va trebui sa pastram traditia din ultimele sezoane. Adica sa venim cu puncte sau cu punct de la Cluj”, a declarat Cristi Pustai inaintea meciului de sambata.

Cinci indisponibili

CFR-ul are si o veste buna dinspre Medias. Gazistii nu pot sa il foloseasca pe Eric, proaspat revenit la gruparea medieseana si asta pentru ca brazilianul va fi legitimat abia zilele acestea. Problema ar fi ca nu ii putem folosi pe Bus si pe Bud in compartimentul ofensiv. Din pacate si Roman in aceasta saptamana s-a accidentat. Sa vedem astazi daca va relua pregatirile pentru ca in ultimele doua zile a facut antrenamente separat. In rest vechile accidentari, Breweld, Bawab si Buzean.De Eric ce sa zic. Deocamdata sa il vedem legitimat pe Eric si apoi putem vorbi. Eric este un jucator care isi revine din jocuri. Odata legitimat poate fi folosit treptat in numar de minute mai mic la inceput. Eu zic ca in doua – trei etape daca va fi legitimat, va fi util echipei” a spus Pustai.

Anderson in „standby”

Nici noua vedeta Anderson Miranda Rodrigues, nu va juca la Cluj si asta pentru ca el inca nu a semnat cu Gaz Metan Medias.  „Andreson inca nu a semnat. E un jucator pe care probabil o sa il tinem in lot, dar deocamdata nu a semnat. Cu jucatorii straini pana vine cartea verde mai dureaza. Mai avem inca trei jucatori pe langa Anderson in probe. Ne vom decide la finele saptamanii. E putin greu pentru a mai testa jucatori pentru ca nu sunt jocuri de verificare” a mai spus Pustai.