Mesaj INDUIOSETOR al lui Banel Nicolita catre tatal sau: ” Stie prin ce greutati trec copiii lui, cum isi duc traiul, ce mananca?”

1570

Steaua - Unirea Urziceni 5-0, etapa 24, campionat 2010-2011, 05.04.2011.„Ma deranjeaza enorm ca apeleaza la televiziuni, unde ma vinde pentru cativa lei. Pentru asta as fi vrut sa ma cert cu el intre patru ochi, nu prin intermediul presei. Insa cand il vad ce spune despre mine, omul care l-a intretinut atatia ani, mi se ridica parul in cap. Nu mai rezist.

Si-a batut joc de toata familia, nici nu stie cati copii are si cu ce sacrificii au crescut acestia. Singurul lui merit, desi nici nu cred ca asta e un merit, e ca ne-a adus pe lume. E plecat de mult timp de acasa. Nici nu stiu daca stie ce inseamna «acasa». A ajuns de cateva zile in Romania, fiindca am inteles ca a fost la cersit prin Franta, si a chemat imediat televiziunile carora le-a spus ca are chestii tari, noi, despre mine. Ce sa stie el? Stie prin ce greutati trec copiii lui, cum isi duc traiul, ce mananca? Asta ar trebui sa stie un tata!

De cate ori mi-a cerut bani, i-am dat. Zece milioane, cinspe milioane, doispe milioane… Oamenii muncesc in Romania pe salarii de opt milioane de lei vechi si el primea de trei ori mai mult de la mine, ca sa duca un trai decent. Si cum imi multumeste? Mi-e sila! De-acum nu vreau sa mai stiu nimic despre el!”, au fost primele cuvinte ale lui Banel Nicolita pentru Ring.