Mesaj misterios din partea lui Mutu pe Twitter: A semnat cu Ajaccio!

617

Atacantul echipei Cesena, Adrian Mutu, a postat in noaptea de marti spre miercuri pe contul sau de Twitter un desen reprezentand un cap de maur cu o basma legata pe frunte aflat pe emblema clubului francez Ajaccio cu care se afla in tratative.

Chiar daca fotbalistul roman nu a facut niciun comentariu, desenul, care reprezinta de asemenea si steagul insulei Corsica, a fost interpretat de presa franceza ca un mesaj ca Adrian Mutu a ajuns la un acord cu Ajaccio in privinta contractului sau.

Site-ul topmercato.com sustine ca transferul atacantului de 33 de ani la gruparea franceza este „iminent”. De asemenea, site-ul revistei L’Equipe titreaza „Mutu, in sfarsit la Ajaccio?” si mentioneaza ca jucatorul roman se afla in urma cu cateva zile la Paris impreuna cu prietenul sau, Zlatan Ibrahimovici, component al echipei PSG.

Luni, presedintele gruparii Ajaccio, Alain Orsoni, afirma ca mizeaza in atragerea atacantului Adrian Mutu catre echipa franceza pe un salariu probabil „acceptabil” si pe faptul ca ii ofera romanului increderea unui club de pe „o insula primitoare”. Conform sportune.fr, Orsoni a declarat ca Mutu ar urma sa aiba la Ajaccio, daca va ajunge acolo, un salariu „departe de jumatatea sumei pe care o primeste in Italia”.

Sportune.fr scrie ca, avand in vedere faptul ca romanul este platit la Cesena cu 150.000 de euro pe luna, salariul lunar al lui Mutu la Ajaccio ar fi mai mic de 75.000 de euro.