Messi mai modest ca oricand: Eu nu am avut niciodata o competitie cu Cristiano, il respect!

1190

Balonul de Aur e gata sa renunte la Balonul de Aur! Patru jucatori considera ca sa se lupta pentru acest trofeu, el i l-ar da unui coechipier!

Leo Messi a vorbit cu cei de la Ole despre rivalitatea dintre el si Cristiano Ronaldo: „Il respect insa nu am vreo relatie cu el asa cum nu am nici cu multi alti jucatori. Ne vedem pe teren. Am prietenii cu colegii de la club, de la nationala, cu jucatori din Argentina care m-au cunoscut de-a lungul timpului.

Cu Cristiano nu exista furie sau ceva. Totul este facut de presa care vrea sa existe un duel intre noi dar eu nu am avut niciodata o competitie cu Cristiano. Incerc sa-mi fac treaba, sa o fac bine si sa castig trofee cu nationala si cu Barcelona” a spus Messi.

Castigatorul Balonului de Aur din ultimii 3 ani are alte nume pe lista pentru anul acesta. Culmea, Messi chiar crede ca Ronaldo este unul dintre favoriti! „Sunt jucatori precum Cristiano Ronaldo, care e un jucator grozav, Casillas, cel despre care se vorbeste mult. Dar, personal, as vrea sa castige Xavi sau Andres Iniesta. Ar arata ca fac lucrurile bine si au castigat trofee importante precum Mondialul sau Euro” a mai spus Messi.

Sursa: sport.ro