Messi: Un copil te schimba complet!

1389

thiagoLionel Messi, castigator a patru trofee Balonul de Aur, a declarat, intr-un interviu, ca intreaga viata i s-a schimbat dupa nasterea fiului sau, Thiago.

”Totul s-a schimbat. Acum pe primul loc este el, apoi tot el si la final tot el. Mai intai vine el si apoi restul. Acum vad lucrurile din alta perspectiva, am alte prioritati. Totul este diferit, foarte diferit, un copil te schimba complet. Inainte veneam acasa, ma inchideam in mine si nu voiam sa ascult pe nimeni. Nici sa vad. Acum ajung acasa, imi vad fiul si uit de toate”, a declarat Messi pentru publicatia El Periodico de Catalunya.

Messi a mai spus ca nu s-a putut bucura de castigarea celui de-al patrulea Balon de Aur, deoarece s-a gandit la meciurile urmatoare ale echipei sale: ”Am primit premiul, am tinut discursul, dar in ziua urmatoare totul era la fel. M-am gandit la Cordoba, apoi la Malaga…Nu am timp de mai mult. Abia am timp sa ma gandesc la meciul urmator. Aceste momente sunt foarte frumoase, dar trec foarte repede. Nici nu te poti opri sa te gandesti la ele, aproape nici nu te poti bucura de ele”, a adaugat Messi.

La inceputul lunii noiembrie, Lionel Messi a devenit tata pentru prima oara, dupa ce iubita sa Antonella a nascut un baietel, care a primit numele de Thiago.