Mihai Pintilii a primit o veste fantastica de la Al Hilal, dupa ce nu primise pana in prezent restantele de la Al Hilal.

Managerul jucatorului a declarat in presa din Arabia Saudita ca suma a ajuns la 2,4 milioane de euro.Contractul semnat de Mihai Pintilii cu Al Hilal a fost cea mai importanta lovitura a carierei. Fostul mijlocas al Stelei a semnat in vara lui 2014, dar n-a apucat sa impresioneze si, dupa numai cateva meciuri, a fost trimis de arabi sa joace la Pandurii. La revenire, Pintilii a ajuns la un acord cu Al Hilal pentru ruperea contractului, dar numai in anumite conditii financiare.

Insa oficialii lui Al Hilal nu s-au tinut de cuvant si nici pana in prezent nu si-a primit banii. Suma nu este deloc de neglijat. Managerul jucatorului a declarat pentru akhbaar24.argaam.com ca Pintilii mai are de primit nu mai putin de 2,4 milioane de euro. Internationalul roman a facut o plangere la FIFA si acum asteapta o decizie despre care managerul lui Pintilii spune ca n-are cum sa nu fie favorabila.

Forul international urmeaza sa judece si in perioada urmatoare va da un verdict in acest caz.

sursa: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.