Mihai Roman a prins un contract în Olanda. A semnat cu NEC Nijmegen

1011

Gorjenii de la Pandurii Târgu Jiu s-au înţeles cu formaţia olandeză NEC Nijmegen, pentru a-l ceda pe atacantul Mihai Roman în Olanda, susţine președintele clubului gorjean Narcis Răducan, pentru MEDIAFAX.

„Am luat act de dorinţa enormă a lui Mihai de a juca într-un campionat mai atractiv fotbalistic. Bineînţeles, nici suma obţinută în urma transferului nu este de neglijat. Mai ales că vom deţine şi 15 la sută dintr-un viitor transfer, ceea ce va dubla suma. În câteva zile vom aloca o parte din aceşti bani pentru a aduce un atacant de acelaşi nivel”, a afirmat Răducan pentru MEDIAFAX.

 

Mihai Roman s-a declarat încântat de acest transfer. „Sunt bucuros că voi pleca în prima ligă olandeză şi cariera mea continuă traseul ascendent pe care mi l-am propus. Mulţumesc conducerii şi antrenorului că au înţeles dorinţa mea. Le doresc multă baftă băieţilor să ajungă acolo unde le e locul, în play-off, să facă fericiţi minunaţii noştri suporteri”, a spus Roman pentru MEDIAFAX.

 

În vârstă de 23 de ani, Mihai Roman a mai evoluat la Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj, CS Turnu Severin şi Săgeata Năvodari. În pauza competiţională din această vară, Mihai Roman a fost dorit şi de conducerea FC Steaua.

 

Surse din cadrul clubului Pandurii Târgu Jiu au declarat, pentru MEDIAFAX, că NEC Neimegen va achita 350.000 de euro în schimbul lui Mihai Roman şi 15 la sută dintr-un transfer ulterior.