Mihali se intoarce la Dinamo, ca secund al lui Dorinel Munteanu

713

Gheorghe Mihali, a declarat, luni seara, la un post de televiziune local, ca si-a reziliat pe cale amiabila intelegerea cu gruparea din dealul Copoului si ca va semna cu Dinamo Bucuresti.

„Dupa ce Dorinel Munteanu a preluat functia de antrenor principal la Dinamo, m-a contactat si mi-a spus ca si-ar dori sa fac parte din staful sau. Am purtat in aceasta seara (n.r. – luni seara) o discutie cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita, care a fost de acord sa-mi reziliez pe cale amiabila contractul cu CSMS. Ma intorc acasa, la Dinamo!”, a spus Mihali.

Tehnicianul a mai precizat ca a avut o experienta fericita la formatia ieseana: „Am trait multe momente fericite la CSMS Iasi. Am venit la aceasta echipa in luna februarie a acestui an, cand nimeni nu mai credea ca se poate promova. Impreuna cu Ionut Popa am reusit sa facem acest lucru. Si cu Liviu Ciobotariu am lucrat foarte bine, echipa obtinand in ultimele trei partide tot atatea victorii”.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a semnat, saptamana trecuta, un contract pe doi ani si jumatate cu FC Dinamo , dupa ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, si-a reziliat contractul cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.