Miodrag Perisic ia locul lui Petricevic ca antrenor principal la CSU Sibiu

581

Clubul sibian CSU a ajuns la un acord cu antrenorul Miodrag Perisic, care va prelua echipa universitara inca de luni. Tehnicianul sarb a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu CSU Atlassib Sibiu, anunta csusibiu.ro.

Clubul CSU Atlassib Sibiu a gasit un inlocuitor pe banca tehnica a echipei, dupa ce Dragan Petricevic a anuntat la capatul meciului pierdut sambata seara cu CSU Ploiesti, ca isi depune demisia din functia de antrenor principal.

Astfel Miodrag Perisic a semnat cu CSU Atlassib Sibiu si deja de luni, 26 noiembrie, acesta va ocupa functia de antrenor principal al echipei sibiene.

”Miodrag Perisic a semnat un contract valabil de doi ani si jumatate si va antrena pe CSU Atlassib Sibiu”, a spus Horatiu Floca, director sportiv la CSU Atlassib Sibiu.

Perisic a mai antrenat in Romania la U Mobitelco Cluj Napoca si CS Otopeni. Anul trecut a fost declarat antrenorul anului in Liban, iar ultima data a pregatit echipa din Zamalek (Egipt).

Noul antrenor va conduce antrenamentul de luni de la ora 11.00, iar apoi de la ora 13.00, va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa.

Sursa: csusibiu.ro