Mircea Lucescu ii SOCHEAZA pe ucraineni: Ma simt mai legat de Italia!

995

„Nu ma intereseaza englezii, sunt mult mai legat de Italia. Dar fotbalul e fotbal si conteaza sa castigi. Ar fi important pentru fotbalul ucrainean si pentru Sahtior Donetk sa castigam acest meci. Daca vom castiga, imaginea noastra va creste. Juventus este competitiva si foarte motivata. Va fi un examen important pentru noi in fata unui profesor care se cheama Juventus. Este un club cu istorie, prestigiu, traditie, putere politico-sportiva si multe titluri. Nu va fi o partida normala”, a spus Lucescu, informeaza Gazzetta dello Sport.

Intrebat daca cele doua echipe vor face „blat” pentru a elimina echipa engleza Chelsea Londra, pentru asta fiind nevoie de un rezultat de egalitate, Lucescu a raspuns: „Imi plac biscuitii (n.r. – „biscotto” in italiana inseamna biscuiti, dar este folosit si ca termen pentru un meci aranjat in fotbal), dar depinde cum sunt facuti”.

Mircea Lucescu a afirmat ca este curios sa vada daca antrenorul echipei Juventus Torino, Antonio Conte, va schimba ceva fata de meciul tur. „In tur am spus ca Juventus a fost previzibila si nu imi retrag cuvintele. Uneori jocul este repetitiv. Sunt curios sa vad daca Antonio Conte va gasi alte solutii. In general apreciez jocul practicat de Juventus, iar Conte este un antrenor tanar si valoros. El trebuie sa invete cand sa raspundã si cand nu”, a precizat Lucescu.