Mitica de la Liga despre gazonul de pe National Arena: Sa ma sune pe mine, le dau eu lectii!

442

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a ironizat esecul specialistilor care se ocupa de gazonul de pe Arena Nationala, afirmand, marti, ca atunci cand il vor schimba a zecea oara poate vor nimeri un covor de iarba bun pentru fotbal.

„A zecea oara va fi mai bun gazonul… cel putin a zecea oara o sa nimereasca un gazon bun. Dupa parerea mea, nu este intretinut cum trebuie, nu sunt meseriasi cei care se ocupa de gazon. Cei de acolo ar trebui sa ma caute sa le dau lectii. Multe sfaturi le-as da referitor la gazon. Doar asta am facut inainte de Liga vreo 20 de ani, m-am ocupat de gazoane, nu am fost presedinte de club? Aveam unul la Brasov (n.r. – FCM Brasov), Andrusca, asta facea gazonul ca masa de biliard. Eu pe Andrusca de la Brasov l-as aduce la Arena Nationala. I-as da terenul in primire ca sa se ocupe el. Si fac pariu pe cat vreti ca o sa fie masa de biliard acolo daca se ocupa el”, a spus oficialul LPF.

Dragomir nu crede ca gruparile Dinamo si Steaua se vor implica financiar in schimbarea gazonului de pe Arena Nationala, asa cum a anuntat, luni, presedintele FRF, Mircea Sandu. „Daca schimba iar gazonul inseamna ca trebuie sa ii multumim primarului Oprescu. Banii ii pune Primaria, vedeti-va de treaba. O sa cotizeze si cluburile, dar treaba e a Primariei. Oprescu baga banii si altii strica, va spun eu”, a explicat Dumitru Dragomir.