MKB Veszprem a maturat pe jos cu HCM Constanta, in grupele LC

515

Echipa de handbal masculin HCM Constanta a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 37-27 (19-12), de formatia ungara MKB Veszprem, in al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor, disputat in Sala Polivalenta „Ioan Kunst Ghermanescu”.

Marcatori:

HCM Constanta: Simicu – 7, Cutura – 7, Humet – 4, Sabou – 3, Buricea – 2, Criciotoiu – 2, Val – 1, Dragicevici – 1.

MKB Veszprem: Csaszar – 8, Terzici – 6, Sulici – 4, Ugalde – 4, Nagy – 4, T. Ivancsik – 2, Vaquero – 2, G. Ivancsik – 2, Reinaldo – 2, Jamali – 2, Oneto – 1.

Portarul echipei HCM, Ionut Rudi Stanescu, a fost eliminat cu cartonas rosu in prima repriza.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Spectatorii au afisat bannere cu referire la handbalistul roman al echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, care a murit in 2009: „Marian, iarta-ne”. De asemenea, publicul a scandat in mai multe randuri numele lui Cozma.

La debutul partidei cativa fani din galeria echipei HCM au scandat: „Afara afara cu ungurii din tara”, ei renuntand in urma interventiei fortelor de ordine.

In primul meci din grupa B, disputat la 27 septembrie, HCM Constanta a inregistrat tot o infrangere, scor 31-35, in deplasare, in fata formatiei suedeze IK Savehof, scor 35-31.

Dupa infrangerea de miercuri, HCM Constanta a coborat de pe locul 4 pe pozitia a 6-a, ultima, in clasamentul grupei B, neavand niciun punct. Echipa Veszprem este lider in grupa, cu 4 puncte, urmata de THW Kiel – 2 puncte, IK Savehof – 2 puncte, Atletico Madrid – 0 puncte si Celje – 0 puncte, toate patru cu un meci mai putin.