MM a dat afara ”cartitele” de Steaua

664

Steaua s-a schimbat din temelie in ultimele luni pentru a reusi cucerirea titlului 24. A fost adus un nou staff tehnic, s-a restructurat lotul, care acum pare mai puternic decat in ultimii ani, iar atmosfera in lot este una extrem de placuta conform prosport.ro.

Totusi, Mihai Stoica este convins ca o parte a presei isi canalizeaza energiile pentru a strica atmosfera din lotul ros-albastrilor, dar anunta ca astfel de lucruri nu vor destabiliza deloc echipa. Campania anti-Steaua ar fi dusa, sustine managerul din Ghencea, ca urmare a faptului ca, in ultimul timp, s-a produs o „curatire” in interiorul echipei, care nu este pe placul multora.

Se face o campanie anti-Steaua, dar pentru mine nu este ciudat. Au fost niste surse in interiorul clubului, insa acum nu mai exista„, a spus MM la Dolce Sport.

Asa cum ProSport v-a anuntat, ziua de astazi a fost cea mai grea din Austria, din punct de vedere al efortului depus de jucatori. Reghecampf i-a stors pe jucatori ca pe niste lamai, dar Meme crede ca acest lucru se va dovedi extrem de util cand vor incepe meciurile oficiale. In privinta transferurilor, oficialul din Ghencea a tinut sa precizeze inca o data ca lotul va ramane, in urmatoarea perioada acelasi, urmand ca, in functie de randamentul din primele meciuri din campionat, sa se decida achizitionarea unui jucator.

Astazi a fost un antrenament foarte greu, dar pregatirile merg extraordinar. Momentan stam bine ca lot, mult mai bine ca anul trecut. In functie de ce vom decide pe parcurs, se vor intampla sau nu schimbari. Acum, lotul e bine structurat„, a conchis Meme.