LIGA 1

MM Stoica despre betivii Stelei: Da, au baut! Am fost si eu cu ei! Nu te duci in club sa bei apa!

Mihai Stoica a recunoscut ca a fost si el prezent in club alaturi de stelistii care au fost surprinsi vomitind in taxi dupa petrecere. Managerul Stelei a explicat si ce se va intimpla cu Gabi Matei si Stefan Nikolici dupa aceasta experienta neplacuta

“Da, au baut! Au fost aproape toti jucatorii in club aseara, mai putin cei de la echipa nationala, am fost si eu, au fost si altii din staff. E adevarat, nu e o imagine care sa ne faca placere”, a spus Mihai Stoica la Dolce Sport.

Managerul Stelei crede ca cei doi stelisti au avut ghinion ca au fost urmariti:

“Nu vreau sa le iau apararea, dar sa stiti ca ei au stat in cantonament din iunie pina azi, era singurul weekend cind aveau timp sa iasa in club. Daca a doua zi ar fi avut antrenament, atunci era o mare problema. Au avut acceptul clubului sa iasa, dar le-am spus sa aiba mare grija. Ghinionul lor ca au fost urmariti”.

“Nu te duci in club sa bei apa. Asta e! Probabil ca va fi ultima oara cind vor merge in club si vor pleca in starea asta, dar nu se pune problema sa se ia masuri drastice. Repet, au avut liber, nu au incalcat regulamentul. Imi cer scuze suporterilor in numele lor, dar nu e un capat de tara ca s-a intimplat asta”, a mai spus MM Stoica.

Sursa: gsp.ro

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP