MM Stoica il acuza pe Gigi Becali de linsaj mediatic!

390

mm-stoica-le-declara-razboi-fanilor-stelistiMihai Stoica considera ca Gigi Becali alimenteaza linsajul mediatic la adresa sa, declarand ca este vinovat de ratarea transferurilor jucatorilor Dan Nistor de la Pandurii si Jeremy Bokila de la Petrolul.

Becali a afirmat ca i-a remarcat pe cei doi fotbalisti, dar Stoica s-a opus transferurilor.

„Eu l-am vrut de anul trecut (n.r. – pe Nistor), pentru ca imi dau seama imediat daca jucatorul e bun sau nu. I-am zis lui Meme anul trecut, dar el m-a luat cu «Pai, stai patroane, ca sa vezi, ca nu stiu ce!» si nu l-am mai luat. Si pe Bokila l-am vrut de anul trecut si i-am zis lui Meme, dar el ca «Stai putin, patroane, sa vedem!»”, a declarat Becali, potrivit realitatea.net.

Stoica i-a raspus patronului pe Facebook, negand faptul ca ar fi impiedicat transferul celor doi jucatori.

„Nu inteleg ce vrea Gigi, daca tot il dorea asa tare de anul trecut pe Nistor, de ce nu l-a cumparat in vara? (…) Iar in ceea ce-l priveste pe Bokila, toti ni l-am dorit. E adevarat ca Gigi l-a remarcat primul, dar nu s-a pus niciodata problema ca el sa fie disponibil. Toata iarna am vorbit cu impresarii lui care spuneau ca e liber. Noroc ca stiu regulamentele si nu m-am facut de ras. A fost si este jucatorul Petrolului. (…) Cu toate ca Gigi, cu declaratii de genul asta, alimenteaza linsajul mediatic la care sunt supus, ii anunt pe toti carora le stau in gat ca rezist oricat. Sunt genul no-prisoners, asta daca n-ati realizat inca. Si nu genul yes man, desi unii tot incearca sa acrediteze prostia asta”, a precizat Stoica pe contul sau de Facebook.