MM Stoica: Mi-as dori din toata inima sa jucam cu Inter Milano!

1022

mm_stoica_1Mihai Stoica, a declarat, miercuri, ca si-ar dori ca in faza 16-imilor de finala ale Ligii Europa sa intalneasca echipa italiana Internazionale Milano, formatie al carei fan este.

„Nimeni nu s-a gandit niciodata, cu exceptia patronului, la fazele avansate ale unei competitii continentale. Trebuie sa recunoastem ca in 2006 am avut un parcurs senzational, dar am avut si adversari accesibili. Am cautat acum un Heerenven, un Betis si chiar un Middlesbrough, dar nu prea gasim. Teoretic Sparta Praga si BATE Borisov par echipe accesibile. Sunt echipe foarte bune anul acesta in faza 16-imilor. Mi-as dori din toata inima sa jucam cu Inter Milano, deoarece sunt convins ca avem sansa sa scoatem din competitie una dintre favoritele la castigarea competitiei, chiar daca este un adversar foarte dificil si e la patru puncte de primul loc din Italia, dar e complicat sa discutam cand avem 15 posibili adversari”, a spus Stoica.

Mihai Stoica a afirmat ca va incerca sa-l convinga pe finantatorul Gigi Becali sa-l pastreze in lot pe atacantul brazilian Adi Rocha. „Jucatorii care nu vor mai face parte din lotul Stelei sunt cei nominalizati de Gigi Becali. Cred ca revenirea lui Bratu dupa accidentare poate fi trecuta la capitolul transferuri, faptul ca cel mai talentat jucator care abia a devenit major, Gabriel Iancu, va juca sub culorile Stelei incepand din iarna, este o mare realizare, iar eu cred prioritatea numarul 1 ramane dublarea fundasului dreapta, deoarece Georgievski mai are pana sa isi recapete forma sportiva, iar Gabi Matei mai are o perioada de indisponibilitate. Ne dorim si un atacant si stiu ca e foarte dificil, dar mi-as dori foarte mult ca patronul nostru sa accepte ca Adi Rocha sa continue cu noi, pentru ca este un jucator care are cifre foarte bune, s-a integritat foarte bine si oricand ii poate crea o concurenta puternica lui Nikolici”, a completat Stoica.