MM Stoica se ia in termeni duri de Porumboiu: Balegarul miroase puternic si ma ustura ochii

720

Mihai Stoica s-a simtit jignit de declaratiile lui Adrian Porumboiu si i-a dat o replica dura.”El in momentul cind vorbeste trebuie sa dea jos „Rapirea din Serai” de pe perete, el a ramas la nivelul ala. Treaba cu acea cutie de carton e o gluma intre mine si Gigi. Glumele pe care eu le fac cu Gigi, Porumboiu nu le poate intelege.Balegarul nu poate fi ascuns, el miroase puternic, pe mine ma ustura ochii. Porumboiu sa nu se puna cu mine!”, a spus Mihai Stoica la sportro.
Patronul Vasluiului a reactionat dupa ce managerul general al Stelei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu trimitere la golul prin care moldovenii au cistigat meciul cu CS Severin.
„N-am mai vazut asa ceva de 20 de ani, de pe vremea cind meciurile erau transmise doar la radio. Doua puncte adaugate de un tinar si distins arbitru, Botas, in prelungiri dupa ce N’Doye impinge evident si-si dezechilibreaza adversarul”, a scris MM.
„Acest MM Stoica spune ca nu a mai vazut asa ceva? E normal pe undeva pentru ca mintea lui a ramas impotmolita pe undeva intr-o cutie de carton cu ceva ani in urma. Daca n-ar fi asa, ar trebui sa se uite inapoi cu doua saptamini, nu cu 20 de ani, si o sa vada cum Steaua a cistigat printr-un gol marcat din ofsaid in meciul cu Otelul. Asadar, sa ne mai lase acest manager general cu ifosele pe care le are”, a spus Porumboiu pentru gsp.ro.
Apoi, Porumboiu s-a referit si la faza incriminata de MM. „Cred ca am revazut-o de aseara si pina acum de 100 de ori. Nu este fault. N’Doye nu-l impinge, nu-l incomodeaza, nu-i face nimic. Se da fault doar pentru ca se un jucator il atinge cu o mina pe alt jucator? De fapt, si pentru MM si pentru toata lumea, pun o intrebare: daca faza era invers, N’Doye era in locul severineanului si cadea astfel, s-ar fi impus penalty? Cine ar fi dat un penalty la o asemenea faza ar fi fost de risul curcilor”, a mai adaugat Porumboiu.