Moldova cea salbatica! Marius Niculae si Daniel Stanciu au fost implicati intr-o bataie ca-n filme!

830

  Atacantul Vasluiului, Marius Niculae si team-managerul echipei, Daniel Stanciu, au fost implicati intr-o bataie pe podul de la iesirea din Barlad, care duce spre Vaslui.

Pe podul respectiv se lucreaza, astfel ca se circula pe un singur sens. Marius Niculae si Daniel Stanciu se aflau in masini diferite si conform martorilor, nu ar fi acordat prioritate masinilor care veneau din fata. Circulatia a fost blocata cand un tanar de 29 de ani, cu tatal sau in dreapta, nu a vrut sa dea in spate pentru a-i lasa pe cei doi sa treaca. Conform martorilor, cei patru s-au luat la bataie, Daniel Stanciu fiind aruncat peste pod!

„Un barbat din localitatea Zorleni a sunat la 112 si a reclamat faptul ca a fost agresat de alti doi barbati. Politistii au demarat imediat cercetari, au descoperit care sunt toate cele patru persoane implicate in scandal si urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs altercatia. In cazul in care se vor face plangeri, se vor lua si masurile legale ce se impun”, a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Vaslui, potrivit Adevarul.

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu a comentat si el evenimentul, fiind de partea lui Niculae si Stanciu. „Daniel Stanciu a fost implicat intr-un conflict, s-a luat un nenorocit de el. Din ce stiu, a venit la Daniel, i-a dat un pumn si l-au aruncat peste pod. N-are nimic grav, doar mana fracturata. Marius Niculae e bine, este la antrenament. Marius n-a avut nici un el de problema. Daca a lovit Niculae? Nu stiu. Nenorocitul n-a stiut ca mai vine o masina din spate. Nu e bine sa se ia cu Marius Niculae. Au crezut ca sunt toti precum Stanciu”a spus Porumboiu la gsptv.