Monica Niculescu, dupa ce a castigat turneul de la Florianopolis: Totul a fost perfect pentru mine!

1019

monica_niculescu_289029080Monica Niculescu, locul 75 mondial, a castigat turneul de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii in valoare totala de 235.000 de dolari, obtinand primul sau trofeu de simplu in circuitul WTA, informeaza site-ul oficial al competitiei. Romanca a declarat ca este foarte obosita dar si fericita si a precizat ca in Brazilia totul a fost perfect pentru ea.

„Totul a fost perfect pentru mine. In al doilea set eram foarte obosita. Am vrut sa chem de mai multe ori fizioterapeutul. La finalul meciului, am inceput sa am crampe. Umiditatea era ridicata, eu eram foarte obosita si adversara mea juca foarte bine. Eu nu eram la capacitate maxima. A trebuit sa fiu mai agresiva, ca sa domin jocul. Acum sunt foarte fericita ca am castigat. Ma simt foarte obosita. Deocamdata vreau doar sa ma odihnesc si sa ma gandesc maine la ce am realizat. Dar sunt foarte fericita. Am mai jucat doua finale, cu Azarenka si Venus, si le-am pierdut pe acelea. Iar azi am castigat. Cu siguranta voi reveni aici anul viitor pentru a-mi apara titlul. Mi-a placut mult aici. Totul a fost perfect pentru mine, transportul, mancarea, hotelul… In plus, am fost aproape de centrul comercial si plaja este de asemenea frumoasa. Am avut parte de tot ce imi trebuia”, a spus Niculescu.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 75 mondial, a castigat turneul de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii in valoare totala de 235.000 de dolari, obtinand primul sau trofeu de simplu in circuitul WTA. Niculescu a invins-o in finala, dupa o ora si 59 de minute de joc, pe sportiva rusa Olga Puchkova, numarul 109 mondial, scor 6-2, 4-6, 6-4.