Motivul HALUCINANT pentru care Teixeira NU se mai ANTRENEAZA cu ASTRA

495

Mijlocasul Astrei Filipe Teixeira nu se mai antreneaza cu Astra pentru un motiv incredibil.

Filipe Teixeira s-a accidentat la jumatatea lunii august si in ciuda previziunilor ca doua luni va sta departe de gazon, el ar fi putut sa o faca mai repede. Numai ca dupa ce a terminat tratamentul si recuperarea in Portugalia inca de sambata, el nu s-a putut intoarce in Romania pana astazi, pentru simplul motiv can nu i-a cumparat bilet de avion! In ciuda informatiei primite de la mijlocasul portughez, conducerea echipei din Giurgiu nu i-a luat tichetul deoarece nu exista niciun ban in cont!

Din cauza restantelor financiare, de cate trei luni in cazul celor mai multi jucatori si antrenori, situatia este exploziva la echipa. Principalul subiect de discutie la antrenamente este fix acesta, astfel ca mesajele tehnico-tactice transmise de Marius Sumudica nu mai sunt la fel de puternice ca pana acum.

William de Amorim si Junior Morais nu mai vor sa joace la Astra pana cand conducerea nu onoreaza promisiunile financiare avute fata de ei. Si chiar daca Sumudica a afirmat ca, din ce stie el, De Amorim este accidentat, iar Morais oricum nu putea juca la Cluj din cauza suspendarii, situatia este asa cum ati citit pe site. Cei doi au facut doar antrenamente usoare in zilele dinaintea meciului cu CFR si i-au transmis antrenorului ca nu vor mai juca pana nu-si primesc restantele.

sursa: digisport