Motivul INCREDIBIL pentru care Patrick Petre nu mai prinde nici lotul la Dinamo. „Am decis sa nu mai locuiasca in Bucuresti”

1047

Patrick Petre era anuntat unul dintre pustii de perspectiva de la Dinamo.

Mircea Rednic voia sa se bazeze din ce in ce mai mult pe el, insa Petre l-a dezamagit in ultimele luni.

Fiul legendei Florentin Petre, Patrick, anunta un superviitor in fotbal. Dupa ce a debutat in derby cu Stoican antrenor, mijlocasul ofensiv de 18 ani a primit timp important de joc si dupa numirea lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo. Folosit des in startul sezonului, Patrick a pierdut acum pana si banca de rezerve. Gazeta Sporturilor scrie ca viata extrasportiva a fotbalistului ar fi de vina.

Rednic a aflat de escapadele lui Patrick si a decis ca nu se poate baza pe el in acest moment. Impreuna cu sefii echipei si cu familia pustiului, staff-ul tehnic a decis ca Petre sa nu mai locuiasca in Bucuresti, ci sa se mute la hotelul patronului Negoita din Otopeni, unde stau mai multi dintre dinamovistii care nu sunt din capitala.

Petre a marcat un gol in acest sezon si are si o pasa decisiva, in meciul cu Braila din Cupa Romaniei. Mijlocasul nu a mai prins nici macar lotul de meci de 7 etape.

sursa: sport.ro