Mourinho: In Champions League nu intalnesti echipe ca Steaua Bucuresti sau Rubin Kazan!

754

1joseAntrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat ca obiectivul gruparii londoneze ar trebui sa fie tot timpul Liga Campionilor si Premier League si nu Liga Europa, unde participa formatii ca Steaua Bucuresti sau Rubin Kazan.

„Cred ca invingatorii din Liga Europa pot fi analizati in doua feluri: unul, o castigi; iar in al doilea, de ce ai castigat-o? Pentru ca nu ai trecut de grupele Ligii Campionilor. Liga Europa este pentru doua feluri de echipe. Pentru acele echipe care se duc direct in aceasta competitie si cele care nu au succes in Liga Campionilor. Finala a avut loc intre doua echipe care nu au trecut de faza grupelor (n.r. – Chelsea si Benfica). Nu ai echipe ca Steaua Bucuresti in Liga Campionilor sau ca Rubin Kazan… De fapt cu ei am jucat acum cativa ani in grupele Ligii Campionilor. Important este ca trebuie sa ne pregatim sa castigam sau nu, dar tinta noastra nu este Liga Europa, ci Liga Campionilor si Premier League „, a spus Mourinho, informeaza telegraph.co.uk.

Formatia Chelsea Londra a castigat finala Ligii Europa dupa ce a invins pe Benfica Lisabona cu scorul de 2-1, intr-un meci disputat la Amsterdam. Chelsea a eliminat in optimile de finala ale Ligii Europa formatia Steaua, cu scorul general de 3-2, dupa 0-1 pe Arena Nationala si 3-1 pe Stamford Bridge.

Jose Mourinho a semnat un contract pe patru sezoane cu Chelsea, el succedandu-i lui Rafael Benitez cu care se afla in conflict de mai multi ani.

Sursa: mediafax.ro