Multescu a avut 33 de jucatori la reunirea clubului Dinamo!

1441

cristea dinamoTehnicianul a precizat ca lotul va fi definitivat joi, dupa clarificarea situatiei jucatorilor Marius Alexe, Dragos Grigore si Cristian Balgradean, care au oferte de transfer.

„Printre cei 33 de jucatori sunt si unii de la echipa a doua, si unii noi, pe care i-am vazut si pe care vreau sa-i mai vad si la prima echipa. Si Florentini Matei e tot in probe. Mai sunt unii care nu au actele complete. E un camerunez care un alt statut si un senegalez. Mai avem si un englez. Joi, ma voi hotari asupra lotului. La capitolul plecari, asteptam sa-si clarifice situatia cei trei, Alexe, Grigore si Balgradean. Cosmin Matei nu va pleca, e inca tanar, mai poate evolua la Dinamo. E de ajuns cei trei care au oferte. Nu stiu de unde au oferte, e problema conducerii. Nu stiu cat ar valora Alexe, as fi subiectiv, eu sper sa obtina un pret cat mai bun”, a declarat Multescu.

Lotul echipei Dinamo reunit luni, la stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, este urmatorul: Ionel Danciulescu, Alexandru Curtean, Srgian Luchin, Dragos Grigore, Sorin Stratila, Steliano Filip, Cristian Balgradean, Constantin Nica, Laurentiu Rus, Catalin Munteanu, Eugen Craciun, Sergiu Homei, Alexandru Scutaru, Cosmin Matei, Nicolae Musat, Marius Alexe, Andrei Cristea, Dorin Rotariu, Raphael Stanescu, Alexandru Dandea, Mansaly Boubacar, Alin Dobrosavlevici, Radu Andrei, Andrei Manyur, Andrei Vastag, Adrian Popa II, Collins Fai, Papa Abdullay, Joel Thomas, Black Thomas, Florentin Matei, Brankovici si Zoltan Kovacs.

Mircea Axente si Kristijan Naumovski au fost invoiti de la primul antrenament al sezonului.

Gheorghe Multescu spera sa rezolve cat mai repede problemele pe care le-a gasit la echipa: „A fost o discutie de inceput, ce proiect avem. E unul greu, dar foarte frumos. Ne asteapta multa munca, suferinta, umilinta, dar trebuie sa avem multa incredere pentru a realiza ceea ce ne-am propus. Ma asteptam sa fie probleme, dar nu chair atat de multe. Dupa un sezon ratat, cu multe convulsii, sigur ca te astepti sa fie probleme, dar trebuie sa le gestionam. Dinamo va fi o echipa mai dinamica, mai ofensiva si sper sa fie si mai bine organizata. Sunt multe lucruri de facut”.

In locul preparatorului fizic Yuksel Yesilova, pe care Multescu il anuntase ca facand parte din echipa sa, tehnicianul l-a ales pe Dorel Chiriac. „Ultima veriga era preparatorul fizic. Nu am putut sa-l aducem peYuksel Yesilova, cu care am avut multe succese. E o problema, dar m-am gandit foarte bine si am hotarat sa merg pe varianta Dorel Chiriac, care a stat zi de zi langa Yuksel si a invatat cam tot ce stie el. Va ramane la prima echipa”, a mai spus tehnicianul.