Multescu uimeste liga 1: Vreau sa iau titlu cu Astra. E telul meu

546

Astra, echipă care din etapa viitoare își va disputa meciurile de acasă la Giurgiu, este una dintre revelațiile acestui început de campionat. După un start ratat cu Bogdan Stelea la timonă, „astralii“ s-au reinventat practic, odată cu numirea ca antrenor a lui Gigi Mulțescu.

Echipa ex-ploieșteană se află, momentan, pe locul trei în Liga I, la doar două puncte de primele două clasate Steaua și Pandurii, care au 19 puncte. După victoria din prima etapă, de la Bistrița, Astra a pierdut meciul din runda a doua cu Steaua, scor 3-4. A fost momentul în care Stelea a fost demis, el fiind înlocuit cu Mulțescu.

Tehnicianul de 60 de ani a reușit un parcurs remarcabil cu echipa sa. După două remize, au urmat patru victorii la rând, care au propulsat Astra spre vârful Ligii I.
“Știu ce lot am la dispoziție, care este valoarea băieților, așa că vă spun, cu toată sinceritatea, că avem forța pentru a ne bate la campionat și asta o să si facem“, a spus Mulțescu, care a fost prezent în studioul emisiunii “Fanatik Show“, de la Digi Sport.

Urmăriți materialul VIDEO pentru a vedea de ce crede Gigi Mulțescu că Astra are forță să se bată la campionat.