Mutare SOC: Andrei Hrebenciuc este NOUL PRESEDINTE al Stelei!

856

andrei-hrebenciuc1Andrei Hrebenciuc, fiul vicepresedintelui Camerei Deputatilor, urmeaza sa ocupe functia de presedinte executiv la Steaua.

S-a incercat o rezolvare cat mai rapida a problemelor financiare, mai ales ca vestiarul “fierbe”, jucatorii plecand in vacanta fara a primi banii de mai bine de trei luni. Conducerea a inceput sa caute un investitor care sa ajute de urgenta cu o suma considerabila, mai ales ca banii primiti de la UEFA, din market pool s-au diminuat extrem de mult. Din 4,5 milioane de euro, Steaua nu a mai primit decat 500.000 de euro. Familia Hrebenciuc pare ca pune umarul destul de serios pentru ca trupa lui Reghecampf sa patrunda in grupele celei mai importante competitii din lume si va sustine financiar campania de transferuri.

Si pentru ca banii ce vor urma sa soseasca sa fie dramuiti perfect, in conducerea clubului va fi instalat Andrei Hrebenciuc. Fiul deputatului se va inscauna in functia de presedinte executiv, post care in acest moment nu este ocupat. “E si normal sa stie ce se intampla cu banii lui, nu? Vrea sa stie cum vor fi investiti. Ne-a promis ca va ajuta clubul cu orice suma, nu se pune problema de bani, doar sa ii cheltuim cu cap”, au povestit surse din conducere.