Mutarea deceniului in F1: Ferrari vrea sa il ia pe Vetel de la Red Bull

760

Sebastian Vettel este campionul ultimilor doi ani in Formula 1, iar in acest sezon este din nou favorit sa cistige coroana. Are un avans de 6 puncte in fata lui Fernando Alonso cu 4 etape inainte de final.Exista insa sanse ca germanul sa schimbe taberele din 2014. Motivul? Vettel ar cauta o noua provocare, conform presei internationale. Acestia sustin ca au existat deja unele contacte, chiar daca scuderia de la Maranello a negat informatiile.

Nici Red Bull nu accepta o astfel de mutare, iar ultimele declaratii, de ieri, pun punct speculatiilor, cel putin in acest moment. „Vettel este fericit aici, va ramine si in 2014 la noi, fara nici un dubiu”, a declarat Christian Horner, numarul 1 de la Red Bull. Si consultantul Helmut Marko sustine acelasi lucru: „Ii dezamagesc pe cei de la Ferrari si pe toti ceilalti, dar Vettel are un contract clar, nu exista nici o clauza si va continua aici si in 2014”

Totusi, cum au existat deja unele contacte, mutarea s-ar putea realiza, dar nu in componenta actuala. Fernando Alonso nu va accepta un parteneriat cu Sebastian Vettel, mai ales dupa incercarea esuata de la McLaren-Mercedes, cind a fost coleg pentru un sezon cu Lewis Hamilton.