Mutări importante pe piaţa transferurilor din Italia. Juventus a făcut un transfer spectaculos

1161

Cele mai titrate formaţii din Italia au făcut ultimele transferuri, pentru a-și acoperi posturile deficitare, pentru sezonul 2015-2016, care a debutat în urmă cu două săptămâni. MEDIAFAX anunţă următoarele mutări:

Juventus Torino l-a achiziţionat pe mijlocaşul brazilian Hernanes

Mijlocaşul brazilian al echipei Internazionale Milano, Hernanes, în vârstă de 30 de ani, a fost achiziţionat de formaţia Juventus Torino, a anunţat, marţi, site-ul oficial al UEFA.

Internaţionalul brazilian a semnat un contract pe trei sezoane cu Juventus Torino, care a plătit 11 milioane de euro pentru transferul său. Hernanes a mai evoluat în cariera sa la echipele Sao Paulo, Santo Andre şi Lazio Roma. De asemenea, Juventus Torino l-a adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului, cu drept de cumpărare definitivă în vara viitoare, pe mijlocaşul francez al formaţiei Olympique Marseille, Mario Lemina, în vârstă de 22 de ani.

Campioana Italiei i-a cedat sub formă de împrumut la Olympique Marseille pe Mauricio Isla şi Paolo De Ceglie.

Internazionale Milano i-a achiziţionat pe Adem Ljajici, Felipe Melo şi Alex Telles

Oficialii clubului Internazionale Milano i-au achiziţionat, luni, pe jucătorii Adem Ljajici (AS Roma), Felipe Melo şi Alex Telles (ambii Galatasaray Istanbul), a anunţat site-ul oficial al UEFA. Atacantul sârb Adem Ljajici, în vârstă de 24 de ani, a fost adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului pentru două milioane de euro. Inter Milano va avea drept de cumpărare definitivă în vara viitoare pentru nouă milioane de euro. Mijlocaşul brazilian Felipe Melo, în vârstă de 32 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Flamengo, Cruzeiro, Gremio Porto Alegre, Real Mallorca, Racing Santander, Almeria, AC Fiorentina şi Juventus Torino. Fundaşul stânga Alex Telles, în vârstă de 22 de ani, a fost adus tot sub formă de împrumut până la vară cu drept de cumpărare definitivă.

AS Roma l-a achiziţionat pe atacantul argentinian Ezequiel Ponce

Atacantul argentinian al echipei Newells Ol Boys, Ezequiel Ponce, în vârstă de 18 ani, a fost achiziţionat de formaţia AS Roma, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA.

„Sunt extrem de fericit să fac parte dintr-o echipă atât de importantă aşa cum este AS Roma. Am posibilitatea să joc alături de mari fotbalişti. Pentru mine este un vis să îmbrac acest tricou”, a declarat Ponce. Pentru achiziţionarea tânărului atacant argentinian, AS Roma a plătit 4,2 milioane de euro. Ezequiel Ponce, care a semnat un contract pe patru sezoane cu AS Roma, este cel mai tânăr marcator din istoria campionatului argentinian, el înscriind într-un meci din 2014, cu Racing Club, pe când avea 16 ani şi 11 luni.

De asemenea, AS Roma l-a adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului pe fundaşul stânga brazilian al formaţiei FC Santos, Emerson Palmieri (21 de ani).

Foto: italianfootballdaily.com