Mutu in TOP 5 CEI MAI SUPERSTITIOSI fotbalisti! Ce ritualuri ascunse au jucatorii inainte de meci!

758

O analiza realizata de Sky Sports il plaseaza pe Adrian Mutu in topul celor mai superstitiosi fotbalisti. Briliantul se intrece la acest capitol cu nume mari ale fotbalului mondial, precum Laurent Blanc, Steven Pienaar, John Cruyff sau Shay Given.

Ceea ce le-a atras atentia jurnalistilor de peste hotare este faptul că Mutu intra pe teren purtand lenjeria intima intoarsa pe dos. ”Acesta crede ca nu va pati nimic rau daca poarta chilotii pe dos”, scrie Sky Sports.

In ceea ce-l priveste pe Laurent Blanc, ritualul preferat de dinaintea fiecarui meci la echipa nationala era sa-l sarute pe chelie pe portarul Barthez. De altfel, sarutul celor doi a si facut inconjurul lumii la sfarsitul anilor 90.

Steven Pienaar este un jucator foarte religios, acesta facand o rugaciune scurta, la mijlocul terenului, inaintea fiecarul meci, in vreme ce legenda Ajaxului – Johann Cruyff – obisnuia ca inainte de meci sa il loveasca in stomac pe portarul Gert Bals iar apoi sa scuipe guma de mestecat in terenul advers.

In fine, celebrul irlandez Shay Given s-a dovedit a fi si el un tip foarte superstitios si religios in acelasi timp. Acesta plasa in spatele portii, inaintea fiecarei partide, o sticluta mica cu apa sfintita, care sa-i poarte noroc.