Mutu, aproape de o REVENIRE SENZATIONALA

1586

Adrian Mutu a revenit in tara si este dornic sa-si gaseasca o noua echipa. „Briliantul” inca viseaza la EURO, chiar daca sansele lui de a mai prinde nationala par minime.

„Adrian Mutu ar fi o lovitura pentru Steaua, Gigi e fraier daca nu-l ia”, spunea Dumitru Dragomir, fostul sef al LPF, ieri.

Nu la Steaua poate ajunge insa Mutu, ci la una dintre rivalele bucurestene: Rapid. Cu o singura conditie: sa renunte la ceva pretentii financiare pentru a simti si el pe pielea lui „farmecul vietii”.

De Adrian Mutu s-au interesat in ultima perioada Pandurii si Viitorul, dar si rapidistii l-ar vrea la echipa. Cu o situatie financiara mai putin buna, giulestenii s-au gandit si la scenariu aducerii lui Mutu sub comanda lui Dan Alexa, recunoaste presedintele Ovidiu Burca.

Burca a vorbit EXCLUSIV pentru ProTV si Sport.ro, acesta spunand ca „au existat discutii amicale cu Mutu”. Presedintele clubului alb-visiniu spune ca Dan Alexa, care-i este prieten lui Mutu, l-ar dori pe acesta, dar spune ca situatia materiala nu le permite rapidistilor sa-l ia decat daca jucatorul ar renunta la o parte din pretentiile financiare.

„Au fost doar niste discutii amicale. Am stat de vorba cu Dan Alexa, analizam tot ce se intampla pe piata fotbalistilor in aceste zile.

Adrian Mutu este un fotbalist pe care toate lumea si-l doreste, chiar daca are o varsta. Cu totii ii stim valoarea fotbalistica.

Nu cred ca Rapid isi poate permite sa-l ia pe Mutu in acest moment. Noi ni l-am dori, insa nu cred ca e posibil.

Adrian Mutu are o parere foarte buna despre fanii Rapidului. A mai spus ca s-a simtit foarte bine cand a venit in Giulesti, fie ca adversar, fie ca jucator al echipei nationale.

Avem discutii amicale pe tema mai multor fotbalisti, insa nu cred ca face cantonamente asa, cu oricine”, a spus presedintele Rapidului, Ovidiu Burca, pentru ProTV si Sport.ro

 

sursa: sport.ro