Imagini de la antrenamentul echipei nationale a Romaniei. Antrenament Romania.Petrolul este clubul la care Adrian Mutu a facut trimitere cand a declarat oficial ca „vreau sa vin in Romania acum, in decembrie, sper sa se rezolve repede”, potrivit unor surse.

Ideea negocierilor i-a apartinut lui Cosmin Contra, antrenor la Petrolul si prieten la catarama cu Mutu. El l-ar fi convins deja pe atacant sa revina in Liga 1, apoi Dan Capra, patronul clubului, a mers in Franta pentru a discuta personal cu „Briliantul” venirea la gruparea „lupilor galbeni”.

Sursele Gazetei sustin ca, daca transferul se va face, Mutu (35 de ani) ar urma sa aiba un salariu decent la Petrolul, in jur de 300.000 de euro pe an. Acum, el primeste aproape 1,2 milioane de euro anual la Ajaccio! Mai are un an si jumatate de contract cu corsicanii, dar spera sa obtina repede acordul de reziliere si chiar sa primeasca o compensatie pentru cele 18 luni care i-ar mai ramas din contract. De fapt, aici ar fi cheia transferului: va fi Ajaccio de acord sa-l elibereze pe Mutu si sa-i mai plateasca si despagubiri?

„Vreau sa vin in Romania acum, in decembrie. Sper sa-mi rezolv aici, mai am un an si jumatate contract. Vreau sa ma intorc in Romania si as vrea sa mai joc un an si jumatate. Nu e vorba de Dinamo” – Adrian Mutu, aseara, la Digi.

Sursa: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.