Mutu il face PRAF pe Mourinho, la 12 ani de la scandalul „Cocaina”: „E terminat”

783

Mutu lanseaza un atac fara precedent la adresa lui Jose Mourinho, La 12 ani de la scandalul „Cocaina”.

Adrian Mutu nu-l uita pe Jose Mourinho, cel care a cerut testul antidoping in 2004 in urma caruia atacantul roman a fost depistat pozitiv cu cocaina si suspendat din fotbal pentru mai multe luni.

Mutu profita acum de situatia catastrofala de la Chelsea, care a ajuns la retrogradare cu Mourinho pe banca in acest sezon, dupa ce a castigat titlul anul trecut.

Mutu spune ca Mourinho e fals, nu special, si il considera ca portughezul e terminat ca antrenor.

„A fost un mare antrenor in trecut, dar ca om e foarte fals. Ii pasa doar de el, nu se gandeste deloc la ce simt sau gandesc jucatorii sai. Nu poti sa mergi si sa vorbesti cu el. Ca antrenor e terminat. Nu mai are cum sa se intoarca. Cum sa iti mai revii dintr-o forma ca asta?”, a declarat Mutu in Mirror.

 „Nu vedeti cati jucatori sunt nefericiti? De ce? El este motivul! El nu poate sa vorbeasca cu jucatorii asa cum trebuie. Primul lucru pe care il face este sa se duca la cel mai mare jucator din echipa si incearca sa-l enerveze. Nu conteaza cine, John Terry, Frank Lampard, face asta doar de distractie. Asa e el si nimeni nu mai poate sa-l schimbe”, a mai spus Mutu, care si-a incheiat sezonul din India.

„M-am simtit bine aici, forma mea s-a imbunatatit. Vedem ce apare in viitor, sunt dechis unei reveniri in ISL„, le-a spus Mutu englezilor.

sursa: sport.ro